注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

sweet potato~

在路上~!

 
 
 

日志

 
 
关于我

蒲菲不妨食过份..出猫5好太高分!.. ...BY:尐番

网易考拉推荐

5.14  

2009-05-14 20:55:37|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日星期四...原本娜姐話.今日早上1.2節冇課既..要去圖書館自習..

但系我同嘉杰就一于冇理距..哈哈..一訓就訓到9點半..犀利吧~?.

跟住去到上課...做左幾題(本來就冇乜心機做.)..跟住就睇電視..

呵呵..今日份可樂報..非常有意思..(建議男生5好去買.)..呵呵..

中午...同dear臨急臨忙咁食完飯..跟住就沖埋網費..

就匆匆忙忙咁去開會..幾驚遲到..怕怕..要罰錢的..呵呵..

去到...個師姐就好搞笑咁同我講.."你件衫好細喔~..?個胸都突曬出來.."..呵呵..

我都5想噶..~因為系師姐畀我噶喇..呵呵...好彩我身材都仲細..著得落..

下午上完課..大家都好認真咁..搞衛生..搞左我地N耐.

將...張床搬左出來...又將風扇..拆出來抹..

未見過我地男生宿舍這麼乾淨..呵呵.感覺好舒服..

連D..死蚊都少佐好多..呵呵..

晚上拿左個.優秀團員...很好...很開心.哈哈.~

晚上同dear去食宵夜.~.很飽..

  评论这张
 
阅读(17)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017